Tuesday, May 24, 2011

Hang out sejenak.

Assalamualaikum,Salam Sejahtera,

Pada 19/05/11 ehem ehem.HAHA aku bersama Haszy eewww pergi keluar dinner ala ala candle light dinner dekat Noodle Station Angsana.BAHAH.Haszy ditemani oleh kakak-kakak beliau untuk mengeskot beliau ke Angsana.HIHI kiteorang makan sambil bercerita kisah silam.HAHA ape tah yang silamnye aku pon tak tau.cerita kami bertajuk,

kenapekaupergitengokwayangsedangkandahadadvdplayerdekatrumahtapidvdplayerturosakmacammananaktengokcerita.

HAHA tu lah tajuk kiteorg.lepas berceloteh sambil makan,
kiteorg pon jalan jalan dekat Angsana tu,tengok handphone.Haszy teringin nak C6 sangat.HAHA kiteorang survey harga.lepas dengar harga,mula la dia alaaaaaaaaa mahal,bla bla bla bla bla.HIHI.dah penat dia cot cet cot cet,kiteorang pon decide nak balik,wuuuuuuuuuuuu ! sebelum balik sempat bergambar :) jangan tanye kenape aku hodoh,sebab mase kecik aku tidak diajar untuk bergambar.HAHA

2y9m :)
sekian terima kasih.

Thursday, May 12, 2011

Jogging

Assalamualaikum,Salam Sejahtera,

Jogging bersama cik Haszy Hasni ! HAHA tak lame pon,tapi dia punya penat lame gilaaa ! HAHA lagi lagi cik Haszy Hasni tu,siap mengantuk lagi lepas jog tu.grr ! konon nak swimming,tapi lebohhh,tido sudah.HAHA lepas jog,disajikan dengan roti butterscotch dengan air twister oren.maka bermulalah cik Haszy Hasni berkata....
MEMANG KAU KASI AKU YANG MANIS MANIS SEMUANYA !
HAHA,kene marah :P kite dah belikan kire untung lahhhh,gigit jugak.dah lah cakap kite busuk,sebab tak mandi lepas jog.okayy ! FINE,lepas ni jog dekat rumah kite pulak,kite mandi,awak tak payah.jadi awak yang busuk OKAY :P ! HAHA lepas tu dia makan tengah hari,kita tengok je bersama air suam kite.HAHA itu je lah aktiviti kiteorg hari ini !


HAPPY BITHDAY CIK HASZY !
*eh belum 12am lah ! :P ade aku kesah ? HAHA

sekian terima kasih.