Sunday, April 18, 2010

5-FIVE-KHAMSAH



Assalamualaikum,Salam Sejahtera,

*Copy award ni macam dapat Grammy Award
*Bagitahu siapa dan link blog pemberi award ni
*Tajuk post korang mesti ada perkataan 5-FIVE-KHAMSAH


daripada : fiefie sayang ;)


1) 5 nama samaran kamu:

*syahmi
*chamie
*mie
*apek
*imam

2) 5 tarikh paling penting dalam hidup kamu:

*160692 (birthday saya)
*130592 (birthday isteri)
*190808 (anniversary bersama isteri)
*180808 (dating yg pertama bersama isteri,blum kawin lagi time ni)
*190818 (tarikh kawin akan datang)

3) 5 perkara kamu buat semalam:

*kerja
*message
*melepak lepas balik kerja
*makan fish and chips
*tidur

4) 5 perkara yang buat kamu gembira:

*dpt jmpe dgn fiefie
*dpt bersama dgn fiefie satu hari
*ape2 kaitan dgn fiefie
*motor nmpak kilat dan lawa
*dpt ape yg dihajatkan

5) 5 drama/ filem kegemaran kamu:

*supernatural
*merlin
*adnan sempit
*ninja warrior
*drama / filem sendiri

6) 5 hobi kamu:

*message fiefie
*lap motor
*merayap dgn motor
*dgr radio fly,hitz dan mcm2 lagi
*dating dgn fiefie

7) 5 orang yang kamu suka/sayang:

*Allah and kekasihnya Nabi Muhammad
*Family
*Has-zatul Bazamah
*guru-guru yg mengajar saya kat SMKTU dulu
*rakan - rakan dan sedara mara dan kaum kerabat

8) 5 tempat percutian idaman kamu:

*mane2 yg best
*mane2 yg best
*mane2 yg best
*mauritius island
*singapore

9) 5 sebab kamu jawab soklan ni:

*isi masa lapang
*suka suka
*penuhkan blog
*mcm best main jwb2
*sbb sudah kena tag

10) orang yang kamu nak tag :

*fie
*dba
*nana
*eqyn
*satu malaysia


sekian terima kasih.