Sunday, May 16, 2010

Tag from Haszy lagi :)

Assalamualaikum,Salam Sejahtera,

Siapakah nama anda?
*Syahmi Akmal Bin Kusin

Apa makna di Sebalik nama anda?
*Sempurna,sangat pandai,Mulia,berani,bijak

Adakah anda mempunyai teman istimewa sekarang?
*Ya ada

Sekarang sedang berbuat apa?
*Buat syok

Kali terakhir anda bercakap dengan?
*Dengan akak no-2 "td org call,sape ckp adik keluar ?"

Siapa dia dalam diri anda?
*Kakak aku lah bengong

Kali terakhir anda bercakap dengan siapa sebelum tidur semalam?
*Dengan abg Cashier tmpat kerja aku (alamak,kantoi tido time kerja.haha)

Siapa dia dalam diri anda?
*rakan sekerja

Jam sekarang pada pukul?
*5:04pm

Perasaan rindu pada siapa sekrang ini ?
*nabil & aleeya (ank sedare aku)

Perasaan Sayang pada siapa sekarang ini yang berlainan jantina?
*Has-zatul Bazamah Binti Hasni

Warna Kegemaran?
*Biru,hijau,putih,merah,hitam,silver,kuning(sikit2 suka).

Suka orang yang bagaimana?
*Yang biase2 aje :)

Benci orang yang bagaimana?
*Yang luar biase :(

Anda seorang yang bagaimana?
*Seorang yang cerewet (hahaha)

Cerita tentang cinta pertama anda?
*Cinta pertama ? cinta pertama dgn cik haszy :) cerita die panjang,tp aku pendekkan.dialah segalanya :) :)

Cerita tentang couple pertama anda?
*Couple pertama ? mase darjah 5 tp couple dgn budak darjah 6! ahahahhaha ! kecik2 dh gatal (padahal nk ckp kecik2 dh hensem ramai peminat,hahahaha.tp tk smpai hati nk ckp kat sini,malu).couple2 monyet je ni.hihihih !

Cerita tentang anda dan pasangan anda sekarang?
*I lovemissneed her every second.hehehe ! kalau ada mase kami akan luangkn bersama ! yeahhhhh :)

Cerita tentang seseorang yang sentiasa dengan anda sekarang. berlainan jantina.ok?
*Fiefiehaszy :) die seorang yg superB ! hehehe.

Cerita tentang sahabat baik anda?
*Sahabat baik saya seorang yang baik sbb tu die dpt title sahabat baik saya,saya pon baik dgn dia sbb die baik dgn saya.saya suka sahabat baik sbb die baik pd saya.hahahahahah !

Kata-kata terakhir untuk orang-orang yang diingati?
*Saya ingin bersama awak selamanya :)

tag kepada?
*semua pembaca :z


sekian terima kasih.