Wednesday, May 12, 2010

Tag FROM haszy :)

Assalamualaikum,Salam Sejahtera,

thank you sayang(sbb png kn bie) :)


Undang-undang laut melaka
*tag ni nampak je senang tapi susa :)
*copy kat blog anda
*guna huruf pertama nama anda untuk jawab soalan ini
*jgn nak hipokrit kalo jwb tag ni
*guna jawapan sendiri tak boleh tiru2
*jgn guna jawapan yg sama untuk setiap soalan
*lagi satu takleh guna nama sendiri untuk soalan boy/girl name

what is your name
*Syahmi Akmal

a four letter word
*S I A O (cina punye ayat yg membawa maksud agak mencarut disitu)

a boy's name
*Syahrul Hakimi (name ank sedare sudah)

a girl's name
*Soonah (sebutan sepatutnye Saonah,name mak sudah tp mak aku girl lagi ke ?)

an occupation
*Superman (lol ?)

a color
*Silver (terpakse pilih,tp cantik jgk la kn)

a type of food
*Satay (sakit gg aku kalau makan satay liat)

something found in bathroom
*Sepender (hahahah sendiri punye)

something u'll wear
*Seluar dalam and luar (hehehe !)

a place
*Stesen minyak (hahahah !)

a reason for being late
*Sesat (hauhahaha !)

something u'd shout
*S I A L KAU ! (heheh,tk baik maki2 org kn kn kn ?)

a movie title
*Supernatural (best,best,best)

something u'd drink
*Susu basi (saket perut je minum)

a musical group
*Search (rock kapak kejap =,~)

animal
*Singa laut (ang ang ang ang)

fruit
*Starfruit (haha,lame tk mkn buah ni)

kenakan ur buddies hahaha!
*Si haszy
*Si dba
*Si nana
*Si eqyn
*Si uemy
*Si polan dan si polan


Saya Suka Sangat Seh ! (padahal pening2 kepale nk pk,hahah ! tp tkde la pening sgt.)


sekian terima kasih.