Monday, April 25, 2011

Lama tidak menaip.

Assalamualaikum,Salam Sejahtera,

Pada malam 24/04/2011 ape datang gile aku terasa nak menulis blog kembali.HAHA *agak keji disitu.rase terkinje-kinje macam !@#$%^&*() *okay mencarut disitu nak menulis blog kembali,gile excited.dengan berbekalkan pengalaman yang dah ditinggal zaman,aku pon mula meng-edit blog.agak terasa bangang disitu,banyak benda dah lupa,HAHA.otak ku pon mula processing,sedikit demi sedikit aku dapat membuat dengan bantuan en.google,HAHA.ku bermula dengan membuat header baru dan memikir tajuk baru.lepas tu tuka sikit-sikit bende kejadah dekat tepi tu,HAHA.then last aku tuka background.lepas tu,aku dah takde idea nak buat ape,HAHA jadi aku pon start la menulis.

sekian terima kasih.