Tuesday, May 24, 2011

Hang out sejenak.

Assalamualaikum,Salam Sejahtera,

Pada 19/05/11 ehem ehem.HAHA aku bersama Haszy eewww pergi keluar dinner ala ala candle light dinner dekat Noodle Station Angsana.BAHAH.Haszy ditemani oleh kakak-kakak beliau untuk mengeskot beliau ke Angsana.HIHI kiteorang makan sambil bercerita kisah silam.HAHA ape tah yang silamnye aku pon tak tau.cerita kami bertajuk,

kenapekaupergitengokwayangsedangkandahadadvdplayerdekatrumahtapidvdplayerturosakmacammananaktengokcerita.

HAHA tu lah tajuk kiteorg.lepas berceloteh sambil makan,
kiteorg pon jalan jalan dekat Angsana tu,tengok handphone.Haszy teringin nak C6 sangat.HAHA kiteorang survey harga.lepas dengar harga,mula la dia alaaaaaaaaa mahal,bla bla bla bla bla.HIHI.dah penat dia cot cet cot cet,kiteorang pon decide nak balik,wuuuuuuuuuuuu ! sebelum balik sempat bergambar :) jangan tanye kenape aku hodoh,sebab mase kecik aku tidak diajar untuk bergambar.HAHA

2y9m :)
sekian terima kasih.