Thursday, May 12, 2011

Jogging

Assalamualaikum,Salam Sejahtera,

Jogging bersama cik Haszy Hasni ! HAHA tak lame pon,tapi dia punya penat lame gilaaa ! HAHA lagi lagi cik Haszy Hasni tu,siap mengantuk lagi lepas jog tu.grr ! konon nak swimming,tapi lebohhh,tido sudah.HAHA lepas jog,disajikan dengan roti butterscotch dengan air twister oren.maka bermulalah cik Haszy Hasni berkata....
MEMANG KAU KASI AKU YANG MANIS MANIS SEMUANYA !
HAHA,kene marah :P kite dah belikan kire untung lahhhh,gigit jugak.dah lah cakap kite busuk,sebab tak mandi lepas jog.okayy ! FINE,lepas ni jog dekat rumah kite pulak,kite mandi,awak tak payah.jadi awak yang busuk OKAY :P ! HAHA lepas tu dia makan tengah hari,kita tengok je bersama air suam kite.HAHA itu je lah aktiviti kiteorg hari ini !


HAPPY BITHDAY CIK HASZY !
*eh belum 12am lah ! :P ade aku kesah ? HAHA

sekian terima kasih.